Om DJSF Events og nyheder

Dansk Jiu-Jitsu og Selvforsvarsforbund

Den form for jiu-jitsu som udøves i DJSF (Dansk Jiu-Jitsu og Selvforsvarsforbund) er lavet ud fra en japansk form som i samarbejde med eksperter fra militæret og politiet er blevet tilpasset de danske forhold. Forgangsmanden for jiu-jitsuen der udøves i DJSF var Carl Henriksen (9.dan Jiu-Jitsu, 4.dan Judo) som nu i over 50 år aktivt har arbejdet for at udbrede kendskabet til jiu-jitsuen i Danmark. Carl Henriksen underviser stadig i Odense Jiu-Jitsu Klub.

I dag står DJSF (Dansk Jiu-jitsu og Selvforsvars Forbund), for at vedligeholde det pensum (teknikkerne), som trænes i klubberne, samt kontrollere at disse er tilpasset danske forhold. Her arbejdes sammen med politi og andre fagfolk som har kendskab til den vold som er fremherskende.

Målet med Jiu-Jitsu under DJSF er at opbygge udøverens evne til at forsvare sig selv og andre på en ansvarlig måde, under hensynstagen til straffeloven. Samtidig ved gennem træning at forbedre udøverens balance, smidighed, kondition, styrke, reaktionsevne og selvtillid. Et delmål er også, gennem udøvelse og forståelse for sporten, at opbygge en fundamental respekt for andre mennesker.
Næste kommende event:
06-03-2022 Indkaldelse til Generalforsamling 06-03-2022 Dankollegiemøde

Nyheder:
Vinterlejer aflyst
Der vil blive afholdt en nationalgraduerring hvis der er behov for det, så er du eller en af dine elever klar så skriv til Kenneth på k.jensen1973@gmail.com så får vi sat en dato til en nationalgradueringseneste opdatering:
15-01-2022 Indkaldelse til Generalforsamling
   
   
gafas oakley m frame strike,oakley polarized lens repair,movie theater oakley station,lunettes oakley scalpel ducati,oakley sunglasses custom jawbone,